This natural sweetener is extracted from two main sources: the root of the sugar beet or the stem of the cane plant. Brown and white sugars come from both.
Raw vs Refined:
Determined by the extent of processing after extraction. Sugar crystallises white naturally. The brown colours are produced by retained molasses.
Granulated (Crystal):
A refined table-top sugar used for baking, drinks and so on.
Soft Brown:
Soft and moist fine-grained sugar ideal for fruit cakes and gingerbread.
Demerara:
A light brown sugar with large crystals, often used in hot drinks.
Muscovado:
A raw cane sugar containing between six and 13% molasses and a coarse, sticky grain. Adds a crunchy texture to food.
Golden Caster:
A raw, free-flowing cane sugar that dissolves quickly and has a light presence of molasses. Use it to add flavour to fruit or sweet sauces.
Gula Melaka:
Dark, dense and sticky palm sugar usually used in Asian desserts.
Fonte: mechamania
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Stats
Stat
Aprendizado
Pesquisar este blog
Postagens populares
-
Um dia, um menino prendeu um pássaro, e, cheio de malícia, foi perguntar ao seu avô: - O passarinho que tenho nas minhas mãos atrás das cos...
-
O que significa a frase “Eu sou eu e minha circunstância, se não salvo a ela (minha circunstância) não salvo a mim”, de José Ortega Y Gasset...
-
Invictus é um pequeno poema do poeta Inglês William Ernest Henley (1849-1903) . Ele foi escrito em 1875 e publicado pela primeira vez em 18...
-
Folk Politics , citado no livro Inventing the Future: Postcapitalism and a World Without Work é um termo explicado como um compromisso c...
-
Mario Cortela , respondendo à pergunta acima, citou esta parte do Poema de Álvaro de Campos (Heterônimo de Fernando Pessoa) que resume ...
Nenhum comentário:
Postar um comentário