This natural sweetener is extracted from two main sources: the root of the sugar beet or the stem of the cane plant. Brown and white sugars come from both.
Raw vs Refined:
Determined by the extent of processing after extraction. Sugar crystallises white naturally. The brown colours are produced by retained molasses.
Granulated (Crystal):
A refined table-top sugar used for baking, drinks and so on.
Soft Brown:
Soft and moist fine-grained sugar ideal for fruit cakes and gingerbread.
Demerara:
A light brown sugar with large crystals, often used in hot drinks.
Muscovado:
A raw cane sugar containing between six and 13% molasses and a coarse, sticky grain. Adds a crunchy texture to food.
Golden Caster:
A raw, free-flowing cane sugar that dissolves quickly and has a light presence of molasses. Use it to add flavour to fruit or sweet sauces.
Gula Melaka:
Dark, dense and sticky palm sugar usually used in Asian desserts.
Fonte: mechamania
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Stats
Stat
Aprendizado

Pesquisar este blog
Postagens populares
-
Certa vez, o rabi Akiva partiu para uma longa jornada, levando consigo três coisas: um burro, um galo e uma vela. Levou o burro para que pud...
-
O que significa a frase “Eu sou eu e minha circunstância, se não salvo a ela (minha circunstância) não salvo a mim”, de José Ortega Y Gasset...
-
Basicamente há tês categorias de interpretação: Há versos que quando tomados literalmente violam um preceito teológico ou filosófico conhe...
-
Deixe aquele que amarrou o sino no pescoço do tigre desamarrá-lo. Ditado chinês
-
O prego que se destaca é o primeiro a levar martelada. Ou na versão japonesa: - O prego que se destaca é martelado para baixo, via Japão ...
Nenhum comentário:
Postar um comentário