This natural sweetener is extracted from two main sources: the root of the sugar beet or the stem of the cane plant. Brown and white sugars come from both.
Raw vs Refined:
Determined by the extent of processing after extraction. Sugar crystallises white naturally. The brown colours are produced by retained molasses.
Granulated (Crystal):
A refined table-top sugar used for baking, drinks and so on.
Soft Brown:
Soft and moist fine-grained sugar ideal for fruit cakes and gingerbread.
Demerara:
A light brown sugar with large crystals, often used in hot drinks.
Muscovado:
A raw cane sugar containing between six and 13% molasses and a coarse, sticky grain. Adds a crunchy texture to food.
Golden Caster:
A raw, free-flowing cane sugar that dissolves quickly and has a light presence of molasses. Use it to add flavour to fruit or sweet sauces.
Gula Melaka:
Dark, dense and sticky palm sugar usually used in Asian desserts.
Fonte: mechamania
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Stats
Stat
Aprendizado

Pesquisar este blog
Postagens populares
-
Era uma crespa noite de inverno londrino. Eu tinha convidado para um jantar na embaixada brasileira, ao fim dos anos 70, o grande filósofo ...
-
O que significa a frase “Eu sou eu e minha circunstância, se não salvo a ela (minha circunstância) não salvo a mim”, de José Ortega Y Gasset...
-
Certa vez, o rabi Akiva partiu para uma longa jornada, levando consigo três coisas: um burro, um galo e uma vela. Levou o burro para que pud...
-
Conhecida em inglês como PE, iniciais de (terapia da) Exposição Prolongada, se baseia em princípios da terapia cognitivo-comportamental, e c...
-
A expressão Cisne Negro é usada para adjetivar um evento inesperado, impactante e que depois de ocorrido parece tão óbvio que procuramos ex...
Nenhum comentário:
Postar um comentário