This natural sweetener is extracted from two main sources: the root of the sugar beet or the stem of the cane plant. Brown and white sugars come from both.
Raw vs Refined:
Determined by the extent of processing after extraction. Sugar crystallises white naturally. The brown colours are produced by retained molasses.
Granulated (Crystal):
A refined table-top sugar used for baking, drinks and so on.
Soft Brown:
Soft and moist fine-grained sugar ideal for fruit cakes and gingerbread.
Demerara:
A light brown sugar with large crystals, often used in hot drinks.
Muscovado:
A raw cane sugar containing between six and 13% molasses and a coarse, sticky grain. Adds a crunchy texture to food.
Golden Caster:
A raw, free-flowing cane sugar that dissolves quickly and has a light presence of molasses. Use it to add flavour to fruit or sweet sauces.
Gula Melaka:
Dark, dense and sticky palm sugar usually used in Asian desserts.
Fonte: mechamania
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Stats
Stat
Aprendizado

Pesquisar este blog
Frases da Clarice Lispector
Postagens populares
-
O que significa a frase “Eu sou eu e minha circunstância, se não salvo a ela (minha circunstância) não salvo a mim”, de José Ortega Y Gasset...
-
Cada uma das duas narinas humanas serve a uma função espiritual distinta. Uma leva a essência espiritual do ar ao cérebro, enquanto a outra...
-
- Tudo o que se encontra em estado nascente é apaixonante: um amor, uma revolução, uma infância. Mas tudo tende também a degenerar, a enrije...
-
Quatro princípios muito claros : Primeiro, a intervenção deve ser limitada a setores que ocupem posição central no processo de cura. Segu...
-
Onde é melhor procurar a origem dos problemas para podermos mudar , dentro ou, fora de nós? É preciso que os indivíduos "s...
Nenhum comentário:
Postar um comentário